Mt.Gox Beweging

Ben jij net als ons één van de gedupeerden van de Mt.Gox Bitcoin roof?

In 2014 heeft Mt.Gox zijn faillissement aangevraagd nadat 605,000 Bitcoins zijn geroofd. Deze Bitcoins hebben nu een waarde van 1,8 miljard euro. Hiermee is de Mt.Gox roof de grootste cryptocurrency roof ooit. Door deze roof zijn +/- 129.000 Mt.Gox klanten uit diverse landen over de hele wereld, waaronder ook uit Nederland, gedupeerd.

Mt.Gox bezit nog ruim 202.000 Bitcoins en diverse gelden, die meegenomen worden in de afhandeling van het faillissement. Het faillissement van Mt.Gox is inmiddels 3,5 jaar in behandeling bij The Tokyo District Courts, Bankruptcy Trustee Nobuaki Kobayashi. De informatieverschaffing over de voortgang van het proces beperkt zich tot een halfjaarlijkse creditor meeting.

Als een van de meest geavanceerde wallet-recovery service ter wereld, strijden wij bij CryptoVinder voor meer aandacht in de Nederlandse media en bij de ambassade voor alle Nederlandse gedupeerden. Wij hebben maar één motto: zoveel mogelijk mensen hun cryptos teruggeven. Ons doel is dan ook om deze zaak onder de aandacht te brengen en te houden van de Nederlandse ambassadeur in Tokyo en de media. Wij zijn inmiddels in contact met Buitenlandse Zaken en de ambassade in Tokyo. Inmiddels vertegenwoordigen wij 93 Nederlandse slachtoffers. Ook helpen wij Nederlandse slachtoffers die nog geen claim hebben ingediend, om toch nog hun claim alsnog in te kunnen dienen.

Heb jij nog geen claim ingediend? Maar had je wel een Mt.Gox account met Fiat of BTC toen Mt.Gox failliet raakte? Dan kunnen wij van CryptoVinder je nog helpen! Meld je hieronder aan voor meer informatie!

Proudly recovering wallets since August 2017

Close Menu